Studio

De grootste uitdaging in het werken met mensen vindt ik de zogeheten “camerashyness”; mensen die zich ongemakkelijk voelen voor de camera. Dat maakt het fotograferen niet alleen moeilijker, maar in mijn optiek juist ook veel leuker en interessanter. Elke keer geeft het weer een kick als ik een foto maak waarvan iemand zegt: “Dát vind ik nou een mooie foto van mijzelf.” 

BLACK STUDIO

Niets haalt mijn creativiteit zo naar boven als een goede zwarte backdrop en een paar mooie lampen… In zo’n sobere setting gaat alle aandacht naar het model, en dat levert bijzondere plaatjes op! 

MET EEN KLEURTJE
Voor wie toch íétsje meer wil dan zwart… zijn er de kleurenfilters! Om een foto wat meer kleur te geven voeg ik daarom een filter toe aan één van de studiolampen. Dat geeft een bijzonder effect. 

ZAKELIJKE PORTRETTEN

Wie een eigen website heeft, of zich goed wil verkopen via sociale media, gebruikt geen vakantiekiekjes als profielfoto, maar een meer zakelijk portret. In mijn omgeving hielp ik dan ook verschillende mensen aan een strakke foto. Het liefst doe ik dat op een zwarte achtergrond, maar wie liever voor een klassieke off-white foto gaat, kan dat natuurlijk ook.